23948sdkhjf

Ejer vil købe ekstra styrke til Wrist

Wrist Ship Supplys administrerende direktør, Robert Kledal, fortæller Børsen, at han håber på et til to nye opkøb allerede i år. Herunder ét af en størrelse, som tilfører omsætning på 350-700 mio. kroner.

Sidste år styrkede selskabet sin position som en af de største leverandør af forsyninger til skibe og offshore-sektoren. Bl.a. via opkøbet af leverandøren af proviantstyring til skibe, Garrets International. Resultatet var en omsætning på 4,1 mia. kroner.

Wrists ejer, kapitalfonden Altor, er også klar til at lægge mere til med nye opkøb.

- Når kunderne er udfordrede, så gælder det om at forbedre sine tilbud til dem, og i et presset marked kan det at opnå større skala gennem opkøb jo være en måde, hvorpå man kan blive mere attraktiv gennmem lavere priser. Wrist laver små opkøb på regionale markeder hvert år, men der arbejdes også med større opkøb, og kan vi lande ét i år og ét næste år, så er det rigtig godt, siger bestyrelsesformand i Wrist samt partner i Altor, Søren D. Johansen, til Børsen.

Wrist har otte procent af det globale marked, og ifølge Robet Kledal har selskabet vundet markedsandele i 2016. Omsætningen er dog faldet organisk.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203