23948sdkhjf

Esvagt hædret for motion ombord

Handelsflådens Velfærdsråd har kåret de mest motionerende besætninger i motionskonkurrencen Fit4Sea 2016
En hel stribe af Esvagts skibe og besætninger blev hædret, da Handelsflådens Velfærdsråd kårede de mest motionerende besætninger i motionskonkurrencen Fit4Sea 2016.

I to kategorier gjorde Esvagt ligefrem rent bord - Esvagt Don, Esvagt Caroline og Esvagt Dee blev henholdsvis nr. 1, 2 og 3 i løbekonkurrencen, og i ro-konkurrencen tog Esvagt Stavanger, Esvagt Caroline og Esvagt Cobra også det hele som henholdsvis nr. 1, 2 og 3.

Esvagt lod andre rederier komme lidt til fadet i Trampfarten, hvor Esvagt Charlie dog blev nr. 2. Udover en plakette får hvert skib et årsabonnement på Aktiv Træning.

Tiltaget med fitness ombord er populært blandt besætningen, fortæller skibsfører Morten madsen fra Esvagt Caroline:

- Jeg havde ikke dyrket en hel masse motion, da jeg begyndt i Esvagt for ni år siden. Men faciliteterne var ombord, og jeg trængte til at røre mig, så efter et par år begyndte jeg så småt at benytte det. Efterhånden kom der flere og flere med. I dag er det to tredjedele af besætningen, som bruger motionsrummet regelmæssigt. Jeg løber og cykler, andre ror eller bruger vægte. Det er godt at styrketræning også er begyndt at tælle med, for det synes at være noget, de yngre besætningsmedlemmer godt kan lokkes med til.

Også skibsfører Jan Schmidt fra Esvagt Charlie kan se masser af gode grunde til at fortsætte de gode takter:

- Der er ikke en hel masse plads til motion på de små gruppe C-skibe, men vi har da både romaskine, løbebånd, vægte, motionscykel og en boksebold. Og det bliver brugt. Nogle er til vægtene, andre vil hellere ro eller bokse. Jeg cykler 60 kilometer hver dag, også i hårdt vejr – det skal ikke afholde én fra at røre sig. Vi har jo alle sammen lidt småskavanker, som har godt af at blive motioneret – og vi gør det for at få et bedre helbred.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156