23948sdkhjf

Danmarks Rederiforening ansætter EU-sekretariatschef

Casper Andersen er blevet ansat som ny sekretariatschef for Rederiforeningens kontor i Bruxelles.
Casper Andersen er blevet ansat som ny sekretariatschef for Rederiforeningens kontor i Bruxelles.

Casper Andersen indtræder også i Danmarks Rederiforenings ledergruppe med ansvar for EU-relationer, og som daglig leder af foreningens EU-repræsentation, der består af i alt fire ansatte.

- Jeg ønsker Casper hjerteligt velkommen i Det Blå Danmark. Beslutningerne, der træffes i EU, er afgørende for vores medlemmers vækstvilkår, og vi skal derfor fastholde en stærk stemme for dansk søfart i Bruxelles. Det er jeg ikke i tvivl om, at Casper vil lykkedes med, da han har en dyb indsigt i EU-forhold og har beskæftiget sig med interessevaretagelse hele sin karriere, siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danmarks Rederiforening, i en pressemeddelelse.

Casper Andersen har mangeårig erfaring fra DI og som corporate public affairs advisor ved den danske EU-repræsentation.

- Jeg ser frem til at blive en del af en organisation og et erhverv, der er præget af globalt udsyn. Som Danmarks største eksporterhverv er rederierne afhængige af en åben og fri verdenshandel og internationalt konkurrencedygtige rammevilkår. Her bliver min opgave at sikre en fortsat tæt dialog med lovgiverne og andre partnere i Bruxelles, så vi sammen styrker Europa som et maritimt kraftcenter, siger Casper Andersen.

Danmarks Rederiforening har været repræsenteret i Bruxelles siden 1989. De seneste otte år har repræsentationen været ledet af Simon Bergulf. Han skifter til en stilling som director for regulatory affairs i Mærsk.

Casper Andersen tiltræder som EU-sekretariatschef mandag den 3. april 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453