23948sdkhjf

APM Terminals skyder 200 mio. dollars i amerikansk havn

Havneselskabet tredobler sin investering i havnen Port Elizabeth ved New York

APM Terminals vil øge sine investeringer i Port Elisabeth i New Jersey på den amerikanske østkyst fra de tidligere udmeldte 70 mio. dollars til 200 mio. dollars. Det oplyser havneselskabet i en pressemeddelelse.

Havneselskabet er i dialog med myndigheder, importører, eksportører, shippingselskaber med flere omkring de nye investeringer.

Investeringerne omfatter fire næste generatins STS-kraner, som han håndterer ultrastore containerskibe (ULCS), der ventes at besejle den store amerikanske havn senere på året.

Der vil også blive investeret i containerhåndteringsudstyr, bedre forhold for lastbiler for at øge fragtflowet, samt andre forbedringer i forventning om regelmæssige besøg fra den nye, store skibstype.

- Disse forbedringer af drift og infrastruktur skal holde APM Terminals Port Elizabeth i førersædet på New York/New Jersey havn ved at være kunder og partneres førstevalg som containerterminal, siger chefen for APM Terminals i Nordamerika, Wim Lagaay.

Baggrund for de store investeringer dels udvidelsen af Panamakanalen samt at den nærliggende Bayonne Bridge snart bliver hævet. Sammen ventes det at øge tilgangen af ULCSere.

De samme begrundelser lå til grund for de investeringer på 70 mio. dollars i Port Elizabeth, som APM Terminals annoncerede ved udgangen af august sidste år.

APM Terminals' faciliteter i Port Elizabeth er et af havneanlæggets største. Containerterminalen modtager over 2.100 lastbiler om dage, foretager 4.000 gatetransaktioner og håndterer over 500 fartøjer om året. 

Kilde: APM Terminals

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127