23948sdkhjf

Desmi åbner ny fabrik i Indien

Den 3.000 kvadratmeter store fabrik skal især producere udstyr til olieopsamling.

Desmi har haft eget kontor i Indien siden 2013. Organisationen består af 12 medarbejdere, som servicerer de lokale kunder med udgangspunkt i Hyderabad. Det skriver Desmi i en pressemeddelelse.

- Indien er et meget interessant og lovende marked. Vi forventer, at det stabile politiske miljø med fokus på økonomisk vækst, forbedringer af infrastrukturen og Make in India, for at nævne nogle, giver os endnu flere forretningsmuligheder i fremtiden, siger Henrik Sørensen, Group CEO hos Desmi.

Derfor rykker det indiske datterselskab nu ind i en ny 3.000 kvadratmeter stor fabrik og en 1.000 kvadratmeter stor administrationsbygning.

På fabrikken skal der først og fremmest produceres booms – en slags flyderspærrer - der bruges til inddæmning af olieudslip. Det forventes, at den indiske fabrik skal producere 20.000 meter booms om året, dels i gummi og dels i PU. Derudover skal fabrikken også i begrænset omfang bruges til montage af pumper til det lokale marked.

- Beslutningen om at etablere produktion i Indien er baseret på den erfaring, vi har opnået i Indien, siden vi åbnede kontor i 2013 for at understøtte vores lokale salgsaktiviteter. I dag har vi et stærkt team af højt kvalificerede medarbejdere, som støtter vores lokale kunder og udvider vores kundebase hver dag, siger Henrik Sørensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109