23948sdkhjf

Retsopgør mod OW Bunker kan have lange udsigter

Retssagen om Danmarks måske største erhvervsskandale i nyere tid, konkursen i OW Bunker, kan muligvis først tage sin begyndelse, når kalender siger 2022

Sådan lyder det fra advokat, der repræsenterer 4.000 private aktionærer i sagen, skriver Berlingske Business.

De 4.000 tidligere småaktionærer i OW Bunker vil sagsøge i samlet flok, og ikke før retssystemet har besluttet, hvorvidt det samlede søgsmål godkendes, kan det endelige retsopgør begynde.

Partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sandager og formanden for Foreningen OW Bunker Investor, Morten Schwarz Nielsen, vurderer, at det i værste fald kan tage fem år, inden dørene til selve hovedforhandlingerne åbnes.

- Hvis man er pessimistisk anlagt, så kan resten af 2017 godt gå med formelle diskussioner. Mit bud er, at det vil tage en fem år, inden vi er der. Og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, siger Morten Schwartz Nielsen til Berlingske Business.

Anken mod et samlet søgsmål fra småaktionærerne lyder på, at de har købt aktier på forskellige tidspunkter og derfor ikke har nok tilfælles til at slå sig sammen.

Der er samlet fremsat krav på 1485 mio. kr. i retssagerne vedrørende OW Bunkers konkurs. Heraf udgør krav fra private investorer 316 mio. kr.

/Ritzau/Finans

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11