23948sdkhjf

Desmi ekspanderer i Afrika

Datterselskabet Desmi Ro-Clean har indgået samarbejde med to virksomheder i Ghana

Desmi har allerede en afdeling i Tanzania, men for et år siden besluttede man sig for at søge nye markeder i Afrika. Derfor gik man målrettet efter lande som Ghana, Nigeria og Elfenbenskysten, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Den offensiv har nu resulteret i aftaler med de to ghanesiske virksomheder Seaweld Engineering og FlatC Marine Offshore. Desmi Ro-Clean skal levere pumper og flydespærringer til olieinddæmning og –oprensning.

Udstyret skal produceres i Danmark, men betjenes og serviceres af lokal arbejdskraft. Administrerende direktør hos Desmi, Henrik Knudsen, tør dog endnu ikke spå om det økonomiske potentiale.

- Det er stadig så nyt, at jeg er nødt til at få noget feedback fra markedet og potentielle kunder, siger Henrik Knudsen til Nordjyske Stiftstidende.

- Men umiddelbart er det et tocifret millionbeløb, vi kigger på fra start af. Det er kun et spørgsmål om, hvor hurtigt regeringen og selskaberne dernede begynder at stole på, at vores samarbejdspartnere rent faktisk kan løfte opgaven, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25