23948sdkhjf

Semco Maritime afhænder aktiviteter i Esbjerg

Exova Metech har overtaget kalibreringsaktiviteterne plus et kalibreringslaboratorium fra Semco Maritime pr. 15. januar 2017. Overtagelsen er resultatet af et langvarigt forhold mellem de to virksomheder, hedder det sig i en pressemeddelelse om aftalen.

Samtidig bliver firmaet Semco Maritimes foretrukne samarbejdspartner inden for kalibrering af måleudstyr og tilknyttede services worldwide.

- Ved at outsource vore kalibreringsaktiviteter sikrer vi, at vi har fokus og ressourcer på det rette sted, siger Lars Christensen, vice president hos Semco Maritime.

Bliver i Esbjerg
I forlængelse af overtagelsen fortsætter Exova Metech aktiviteterne i instrumentkalibreringsværkstedet på Staget i Esbjerg, hvor der er tre medarbejdere.

- Ved at etablere os i Esbjerg - centeret for energisektoren i Danmark - giver det os mulighed for at tilbyde vores brede pallette af services til endnu flere virksomheder inden for energisektoren, udtaler Bendix Christensen, administrerende direktør hos Exova Metech.

Exova Metech beskæftiger 110 ansatte inden for kalibrering og tilknyttede services i Danmark. Med overtagelsen af kalibreringsaktiviteterne hos Semco Maritime har Exova Metech nu afdelinger i Karup, Taastrup, Lem og Esbjerg.

Kilde: Exova Metech

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14