23948sdkhjf

Nu skal Hanstholms havneudvidelse i udbud

Bestyrelsen i Hanstholm Havn har netop behandlet og godkendt udbudsmaterialet til udvidelsen af havnen. Udbudsmaterialet ventes offentliggjort den 1. februar 2017. Det oplyser havnen i en pressemeddelelse. 

 - Jeg er meget glad for at vi nu er nået til endnu en milepæl i processen frem mod en udvidelse af Hanstholm Havn, og er overbevist om, at der vil være stor interesse fra såvel danske som udenlandske entreprenører for at byde på opgaven, og ser frem til at modtage nogle meget attraktive tilbud, der imødekommer vore krav til pris, kvalitet og funktionalitet for havneudvidelsen, og efterfølgende forhandling af indkomne tilbud, udtaler bestyrelsesformand Martin Vestergaard.

Udvidelsen ventes at løbe op i en god halv milliard.

Udbudsprocessen med udvælgelse af tilbudsgivere, forhandling samt valg af vindende entreprenør af opgaven forventes at strække sig frem til september måned 2017.

Selve byggeperioden forventes at løbe over tre år med start i foråret 2018. Den følger dermed den tidligere udmeldte tidsplan med en forventet færdiggørelse 2020.

Forbedringer på eksisterende havneanlæg er også på vej.

Opgaven med opførelse af en ny kassehal på havnen er sendt i udbud, og valg af leverandør til opgaven forventes truffet primo februar måned. Den nye hal forventes klar til brug i løbet af sommeren 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11