23948sdkhjf

Ejer skyder 150 millioner i Semco Maritime

Stor kapitaltilførsel skal sikre fremtidsplanerne i offshore-virksomheden, som også i år ventes at fremvise et stort underskud
Semco Maritimes ejer, C.W. Obel, har tilført 150 mio. kr. til den esbjergensiske underleverandør til olie- og gasindustrien. Det skriver ShippingWatch.

Kapitaltilførslen kommer efter to år med underskud på samlet 150 mio. kr., og igen i 2016 ventes røde tal på bundlinjen

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er rigtig hårde tider for olie-gas-branchen i øjeblikket. Og vores resultat for 2016, som ikke er endelig opgjort endnu, det bliver ikke særlig godt, så det er en kapitaltilførsel for at sikre, at den strategi, vi er i gang med at implementere, kan blive implementeret. Og overskrifterne der er jo, at vi fra at være en mere eller mindre ren olie-gas-virksomhed også har gang i andre områder, herunder offshore-vind. Den omstilling er vi i fuld gang med, og den koster nogle penge. Og så vil vores ejer sikre, at vi også udadtil fremstår som en solid virksomhed, som har den egenkapital, man nu engang har brug for at drive virksomheden, siger CFO Jørgen D. Gade til ShippingWatch.

Samtidig med kapitaltilførslen er det formellem ejerskab overgået fra C.W. Obel til Semco Maritime Holding A/S, et holdingselskabet C.W. Obel ejer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109