23948sdkhjf

Semco Maritime indgår aftale med Vattenfall

Sammen med it-firmaet Systematic skal Semco Maritime levere fuldintegreret tracking og kommunikationssystem til Vattenfalls operationer on- og offshore
Semco Maritime og Systematic har fået til opgave at levere et fuldintegreret såkaldt ressource tracking and communications system til Vattenfalls onshore og offshore operationer. Løsningen SemPAM sørger for overblik og sikkerhed for de ansatte, når Vattenfall installerer og servicerer selskabets mange vindmølleparker i Storbritannien, Tyskland, Holland, Sverige og Danmark.

Løsningen, der kan integreres med Semco Maritimes øvrige kommunikationsløsninger, bygger på kendte offshore-radio infrastruktursystemer som TETRA og DMR. Med SemPAM har marinekoordinatoren et samlet system til at varetage opgaver og skabe konstant og fuldt overblik over hvor folk, fartøjer og helikoptere befinder sig i forbindelse med arbejde on- og offshore. Systemet gør det nemmere og hurtigere at omplacere mandskab og materiel, og samtidig øges sikkerheden for de ansatte ved kritiske situationer.

Senior Vice President Henrik Lunde, Semco Maritime betegner aftalen som strategisk vigtig for Semco Maritime.

- Vi er meget glade for, at en ledende aktør som Vattenfall vælger SemPAM som deres nye digitale ressource tracking management system til on- og offshore operationer. Det bekræfter os i, at der er en stigende efterspørgsel på fuldt integrerede turnkey-løsninger, når løsningen samtidig kan tilpasses den enkelte kundes specifikke behov, hvilket SemPAM kan.

Remco Boersma, director of Proces and Support hos Vattenfall, siger:

- I takt med vores vækst har vi været på udkig efter et fælles ressource tracking management system, som kan bruges alle de steder, vi arbejder. Også ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, har vi følt behov for et mere stabilt system, der højner kvaliteten af kommunikationen med vores arbejdende teknikere. Onshore såvel som offshore. Både Semco Maritime og Systematic har årelang erfaring inden for kommunikations- og overvågningssystemer til offshoreindustrien.

Kilde: Semco Maritime
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125