23948sdkhjf

Stena etablerer sig i Dubai

Via Stena Weco og Golden Stena Weco åbner Stena Bulk et nyt kontor i Dubai. Åbningen sker allerede denne måned og indvielsen følger i januar 2017. Det oplyser Stena i en pressemeddelelse.

- Helt generelt er Dubai et vigtigt mødested for olieindustrien og er beliggende strategisk tæt på Iran, som nu er begyndt at åbne for øget samhandel. Stenas tankerforretning er allerede tilstede i området med kontrakter i den omkringliggende region. Kontoret vil gøre det muligt at have endnu tættere kontakter med kunder, partnere og leverandører. Ydermere er mange shippingselskaber allerede aktive i områder, siger Erik Hånell, president og CEO i Stena Bulk og CEO i Stena Weco.

Der bliver plads til 15 personer i det nye kontor. Fra start begrænser bemandingen sig dog til tre personer. Aayushi Giri, som har lang tids erfaring fra Stena-selskaber, står i spidsen for Dubai-kontoret.

Dubai er strategisk vigtig for Stena Bulk og Stena Weco, som med sin IMOIIMAX flåde har stigende fokus på handel med kemikalier. Ligeledes er olieindustrien i færd med at etablere yderligere raffinaderier tæt på regionens oliefelter.

Stena Weco er ejer 50-50 af danske Weco Shipping og svenske Stena Bulk. Golden Stena Weco er et joint venture mellem Stena Weco og Golden Agri-Resources

Kilde: Stena Bulk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094