23948sdkhjf

Maersk og MSC indgår aftale med HMM

Koreanske HMM bliver ikke medlem af 2M-alliancen i første omgang, men indgår i et strategisk samarbejde med alliancepartnerne Maersk og MSC
Maersk Line, Mediterranean Shipping Company (MSC) og Hyundai Merchant Marine (HMM) har netop offentliggjort et nyt strategisk samarbejde. Det oplyser Maersk i en pressemeddelelse.

Samarbejdet omfatter en kombination af samarbejde om havne-slots, Maersk og MSC overtager opgaver og skibe, Hyundai har indchartet.

Samarbejdet løber udenfor Maersk og MSCs 2M-alliance, men giver HMM adgang til alliance-netværket. Aftalen løber i tre år med mulighed for at udvide samarbejdet til at dække Øst-Vest handlen.

For Maersk Line åbner samarbejdet nye muligheder særligt på Stillehavshandlen.

- Vi er glade for at indgå dette strategiske samarbejde med Hyundai Merchant Marine, der er Sydkoreas førende containerrederi. Det giver os mulighed for at forbedre vores 2M-netværk og tilstedeværelse på de vigtige ruter over Stillehavet. Vi ser frem til at udnytte disse nye muligheder til gavn for vores kunder, siger Søren Toft, der er driftsdirektør hos Maersk Line, i meddelelsen.

Samarbejdet træder i kraft til april 2017, forudsat myndighederne godkender aftalen.

Kilde: Maersk Line
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111