23948sdkhjf

Norden indgår historisk stor kontrakt

De næste ti år skal tørlastrederiet fragte op mod 24 millioner ton kul
Dampskibsselskabet Norden har indgået en 10 år lang kontrakt med det filippinske energiselskab GNPower Mariveles Coal Plant (GNPower), som ejer og driver flere kraftværker i Bataan provinsen i Filippinerne. Det oplyser Norden i en pressemeddelelse.

- Vi er begge stolte og glde for at GNPower har valgt Norden til at stå for transporten af kul til dette moderne kraftværk i de kommende 10 år, siger administrerende direktør Jan Rindbo i en kommentar.

Kontrakten er den største i Nordens historie målt i volumen – rederiet skal transportere 20-24 mio. tons kul. Det bliver Panamax-fartøjer med en kapacitet på 70-85.000 tons, der kommer til at stå for fragten. Det hele starter i 1. kvartal 2017, og der bliver tale om 25-30 ture om året.

Norden har – på vegne af indonesiske kulproducenter - transporteret kul til GNPowers kraftværk i Bataan siden det åbnede i 2013. Fremover har de to selskaber direkte kontakt med GNPower, der køber kul forskellige steder i Indonesien, som Norden så sejler til Filippinerne.


Kilde: Norden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094