23948sdkhjf

Horsens Havn uddyber sejlrenden

Sejlrenden i Horsens Fjord bliver uddybet kort efter nytår. Det fremgår af havnens seneste nyhedsbrev.

Arbejdet med at fjerne sediment fra havnens adgangsvej går i gang umiddelbart efter årsskiftet, og det overskydende sediment skal sejles til et klapningsområde ved Nordfyn.

Havnen afventer den endelige tilladelse til klapning – denne tilladelse er ifølge havnen lige på trapperne. Entreprisen kommer i udbud, så snart havnen har fået tilladelsen. Det er endnu ikke afgjort, hvilket firma, der får opgaven. Den beslutning forventes truffet i løbet af december.

Sejlrendens dybde skal fremover være 6,9 meter. Vi forventer, at opgaven med at rense sejlrenden op vil vare to-tre måneder

Kajrenovering forløber som planlagt
Renoveringen af havnens Kaj 2 - mellem Hornsyld Købmandsgård og havnens inderste hjørne - er i fuld gang og skrider planmæssigt frem.

Munck Gruppen, der har haft den samlede entreprise på flere kaj-renoveringer i løbet af året, har repareret den slidte kaj, bl.a. med en ny spuns.

Selve renoveringen af kajen forventes afsluttet medio marts. Asfaltarbejdet på selve kajen vil blive gjort færdigt til foråret, når temperaturerne tillader det

Kilde: Horsens Havn
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125