23948sdkhjf

MARNAV får ny rektor

Marstal Navigationsskole får tidligere SIMAC-mand Jeppe Carstensen som afløser for Jens Naldal. Søfart besøgte ham i hans nuværende stilling i Grønland i maj.
Marstal Navigationsskoles bestyrelse har ifølge en pressemeddelelse enstemmigt valgt ny rektor for skolen. Valget faldt på Jeppe Carstensen, som tiltræder i den nye stilling 1. januar 2017.

Han skal afløse afgående rektor Jens Naldal, der selv har valgt at træde tilbage fra stillingen. Jeppe Carstensen kommer med en solid ballast fra den maritime uddannelsessektor, hvor han har været beskæftiget igennem mere end 10 år.

Jeppe Carstensen kommer fra en stilling som Forstander på Imarsiornermik Ilinniarfik / Grønlands Maritime Center, en stilling han har haft igennem de sidste 3 ½ år.

Her besøgte Søfart ham i maj 2016 - LÆS ARTIKEL

Forinden var Jeppe Carstensen på SIMAC i 8 år, hvoraf 6 som leder af specialiseringsafdelingen og kursusafdelingen.

Enig bestyrelse bag beslutningen

Marstal Navigationsskoles bestyrelse var enige i beslutningen, forlyder det fra bestyrelsesformand, Jan Lybecker Steffensen.

“Det er en erfaren, målrettet og fremadskuende mand vi nu får ved roret, siger han, ifølge pressemeddelelsen.

“Vi har set og hørt om den imponerende udvikling, som de maritime uddannelser i Grønland har gennemgået igennem de sidste 3 ½ år. Det er dét, vi som bestyrelse ønsker overført til Marstal Navigationsskole”, siger bestyrelsesformanden.

Kilde: Marstal Navigationsskole

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094