23948sdkhjf

Ny tørlastchef hos Norden

Dampskibsselskabet Norden S har ansat Christian Vinther Christensen som ny chef for Tørlastafdelingen
Christian Vinther Christensen (46) til jobbet som chef for Nordens tørlastafdeling med 16 års erfaring fra tørlastoperatøren Western Bulk. Han er shippinguddannet i Maersk, hvor han inden sin ansættelse i Western Bulk igennem 10 år bestred en række stillinger i gruppen herunder lederstillinger i Maersk Broker.

Som leder af Nordens tørlastafdeling bliver det Christian Vinther Christensen, der kommer til at stå i spidsen for den markante forøgelse af operatøraktiviteten i tørlastforretningen, som rederiet bekendtgjorde i forbindelse med delårsrapporten for 3. kvartal 2016.

Operatøraktiviteten står for global transport til søs, hvor indtjeningen består af forskellen mellem det, kunden betaler for transporten og NORDENs udgift til at indbefragte et skib for en kortere periode eller blot en enkelt rejse til at udføre transportopgaven. Med sit globale netværk af kontorer og god adgang til både last og tonnage i det globale marked, står NORDEN godt positioneret til at øge operatørforretningen markant.

- Christian Vinther Christensen kommer med en omfattende tørlasterfaring inden for blandt andet operatøraktivitet, som Norden vil styrke markant i forlængelse af Focus & Simplicity-strategien. Ud over at være fagligt meget dygtig er han også en leder med en stærk interesse for mennesker og teamwork. Jeg er derfor sikker på, at han kommer til passe godt ind i Nordens organisation med mange dygtige medarbejder, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham om at gøre Norden endnu stærkere, siger administrerende direktør Jan Rindbo.

Kilde: Norden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109