23948sdkhjf

Virksomheder på jagt efter maritime studerende

Fokus var på praktik, job og karrieremuligheder i erhvervet da 36 tekniske og maritime virksomheder landet deltog i Erhvervsdagen på Martec i Frederikshavn
Mere end 600 studerende på uddannelserne til maskinmester, skibsmaskinist, skibsassistent og HF Søfart fik chancen for at møde virksomheder, da der var Erhvervsdagen på Martec i Frederikshavn.

Der var både store virksomheder så som Novo Nordisk, MAN Diesel & Turbo, Alfa Laval, Fibertex, Danfoss, Mærsk Line og Grundfos og en lang række små og mellemstore firmaer, der valgte at bruge dagen på Martec.

For direktør Pia Ankerstjerne er Erhvervsdagene vigtig i forhold til Martecs mission om at levere kompetent arbejdskraft til industrien og sikre fortsat erhvervsøkonomisk vækst i regionen.

”Erhvervsdagen er vigtig i forhold til at give vores studerende indblik i de mange karrieremuligheder en maritim uddannelse giver adgang til. Desuden udbygger dagen relationen mellem industrien og Martec, og vi benytter lejligheden til at tage temperaturen på, om virksomhederne er tilfredse med det vores studerende kan, når de kommer ud på arbejdspladserne. Nogle af virksomheder griber chancen og holder relevante indlæg for de studerende om karrieremuligheder, nye teknologier og produkter ude i branchen," siger direktør Pia Ankerstjerne.

"Det var en fantastisk dag med masser af erfaringsudveksling, og vi er meget glade for at så mange virksomheder vælger at prioritere en dag på Martec i en presset hverdag. Helt specielt er det når ”gamle” studerende står og præsenterer deres egen virksomhed og engagerer sig i uddannelsernes fortsatte udvikling,” tilføjer hun.

Den store interesse er udtryk for at industrien efterspørger højt uddannet teknisk og maritim arbejdskraft. Alle Martecs uddannelser bygger på håndværksmæssig erfaring kombineret med teoretisk viden om teknologi, ledelse, miljø og sikkerhed.

Kilde: Martec
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312