23948sdkhjf

Nu lyder startskuddet til Danish Maritime Days 2016

Over de næste fem dage vil nogle af den maritime branches største globale udfordringer og muligheder blive drøftet af deltagere fra hele verden
I dag starter Danish Maritime Days 2016. De næste fem dage bliver nogle af den maritime branches største udfordringer og muligheder drøftet af deltagere fra hele verden. Det sker til mere en 50 selvstændige konferencer, møder, messer, workshops og sociale arrangementer.

Hovedtemaerne i år er Innovation, bæredygtighed, åbne markeder og sikkerhed. Deltagerne vil have mulighed for at blive klogere på alt fra Blokchain Teknologi, Cyber Security, Frihandel og 3D Print til nye muligheder for at reducere branchens CO2 udledning radikalt.

”Danish Maritime Days er unik mulighed for tilegne sig viden om de seneste tendenser inden for den maritime branche. Samtidig er ugen en god lejlighed til at skabe nye internationale kontakter. Vi glæder os til at vise deltagere fra hele verden alt det, Det Blå Danmark har at byde på,” siger Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

Mange af ugens arrangementer er gratis at deltage i. Danish Maritime Days 2016 foregår den 24.-28. oktober.

Danish Maritime Days er et non-profit offentligt-privat partnerskab mellem Søfartsstyrelsen, Danmarks Rederiforening og Danske Maritime. Danish Maritime Days er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, Den Danske Maritime Fond, D/S Orients Fond // D/S NORDEN, Erhvervs- og Vækstministeriet, Hempel Fonden, Lauritzen Fonden og Torm Fonden.

Kilde: Danish Maritime Days
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094