23948sdkhjf

Mød 3D-fremtiden på Danish Maritime Days

DANISH MARITIME DAYS: Det er ikke kun søfartpolitik, men også spørgsmål om den fremtidige teknologiske virkelighed, der vil udfolde sig på DMD
Der er meget at vælge imellem, når Danish Maritime Days udfolder sig igen i år. Fra det store forum med store spillere fra det store internationale shippingforum i spil, der skal give bud på udviklingen inden for verdens mest internationale erhverv. Men der skal også drivere til i det spil og i et væld af tilbud for interesserede har vi på Søfart fået et bud på et af de helt nye fremtider for søfarten.

Det foregår i Lokotivhallerne onsdag 26 - hvor også MAn Diesel & Turbo i øvrigt har gang i fremtidsperspektiverne - med Green Ship of The Future som arrangør at et arrangement med fokus på den nye spiller i maritime teknologi - 3D. Eller måske rettere sagt en af de nye spillere. Men 3D-print er en teknologi, der i den grad vil kunne blive en gamechanger, og i den forbindelse har Green Ship of the Future allieret (i samarbejde med Svensk Marinteknisk Forum, ) sig med en meget fremtidsfokuseret person - nærmere betegnet K.D. Adamson, der er CEO for selskabet Futurenautics Group og medlem af The Futures Agency. Og også anerkendt såkaldt futurist - oversat: Hvad vil der ske i fremtiden.

Perspektiver - og advarsler


Hun vil bl.a. modulere omkring fænomenet 3D-print, som vi tidligere i Søfart på varsom vis har vist interesse for at omtale. Fordi det bliver en del af fremtiden. Men K.D. Adamson vil ikke bare ”sælge” 3D-print i produktionsøjemed som en given factor. Hun vil runde det hele vejen rundt. Inklusive de fare-faktorer, man skal holde sig sig for øje. Og for hurtig forbrug af ny teknologi har førhen vist sig som en dyr satsning for dem, der i sidste ende skal betale gildet - producenter og senere brugere.
Ny teknologi er altid spændende, men det er timingen for køberne og brugerne, der er interessant set i shippingsammenhæng - og andre. Men lyt til K.D. Adamson og de andre kloge hoveder. Og bliv lidt klogere på fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094