23948sdkhjf

Ny formand for Horsens Erhvervshavn

Kaptajn på Mols-Linien overtager formandsposten efter Per Løkken
Flemming Ejlersen er udpeget som ny formand for Horsens Erhvervshavn. Han afløser for Per Løkken, fremgår det af Horsens Erhvervshavns seneste nyhedsbrev.

Flemming Ejlersen har siden 1995 været chefkaptajn og operations manager på Mols-Linien. Han har bred erfaring med ledelse og bestyrelsesarbejde.

Den nye havneformand har en lang karriere i skibs- og færgefart bag sig. Han har blandt andet været overstyrmand hos Mærsk samt kaptajn på mindre hurtigfærger. Han er desuden medlem af Ankenævnet for Søfart samt medlem af Natur- og Miljøklagenævnet og arbejder endvidere som økonomichef i et mindre flyselskab.

Udbudssag bag formandens afgang
Horsens Erhvervshavns tidligere formand, Per Løkken, valgte i august i år at træde tilbage. Årsagen var en sag fra 2013 om byggeri på sydhavnen i Horsens, som ikke blev sendt i udbud - i strid med reglerne. Det skriver Horsens Folkeblad.

Per Løkken og den daværende havnedirektør tildelte byggeopgaven til Euro-Steel A/S, inden havnebestyrelsen blev informeret. Ligeledes skulle Euro-Steel rykke aktiviteter til Horsens Havn.

Kilde: Horsens Erhvervshavn
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094