23948sdkhjf

APM Terminals i spil til ny Panama-terminal

Panamakanalen inviterer fire operatører til at byde ind på konstruktion og drift af ny containerterminal med en kapacitet på fem millioner TEU
APM Terminals er blandt de fire terminaloperatører, som er blevet prækvalificeret til at byde på udvikling, etablering og 20 års drift af en ny containerterminal ved Corozal ved Panamakanalens udløb i Stillehavet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Panamakanalen.

Terminalen ved Corozal får en kapacitet på over fem millioner TEU. Projektet, som er opdelt i to faser, omfatter byggeri af en 2,081 meter lang dok, en containerplads samt kontorer og lagerbygninger på et 120 hektar stort arbejde, Panamakanalen ejer.

Adskillige internationale selskaber bød ind på projektet sidste år. Fire er blevet prækvalificeret til at byde. Ud over APM Terminals er det PSA International Pte fra Singapore, franske Terminal Link og Terminal Investment Limited fra Holland. De fire operatører skal indsende deres bud inden den 3. februar 2017.

Den nye terminal i Corozal skal tilbyde yderligere kapacitet på Stillehavssiden af Panamakanalen af hensyn til den øgede omladning til større skibe, der passerer kanalen efter udvidelsen.

Kilde: Panamakanalen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079