23948sdkhjf

Maersk Supply Service fyrer 65

Selskabet reducerer sin medarbejderstab på land med en fjerdedel
Maersk Supply Service skærer medarbejderstaben på land med op til 25 procent. Det oplyser selskabet i en meddelelse.

- På trods af de omfattende omkostningsbesparelser gennem de seneste år, sætter den faldende efterspørgsel i offshore-industrien fortsat pres på indtjeningen, og i andet kvartal havde Maersk Supply Service et tab inklusive nedskrivninger på 106 millioner dollar, skriver Maersk Supply Service.

I alt der tale om op til 65 stillinger til lands, der bliver berørt af den nye sparerunde. 170 af de nuværende 265 ansatte i administrationen hos Maersk Supply Services sidder til daglig i selskabets danske hovedkvarter.

I august annoncerede Maersk Supply Service, at det sælger op til 20 skibe fra dets flåde og fyrer omkring 400 besætningsmedlemmer.

- Vi er klar over, at meddelelsen er meget foruroligende for vores ansatte. Det er uheldigt, men nødvendigt for at sikre, at vores organisation reflekterer de nuværende markedsrealiteter. Vores toplinje er faldet med 40 pct. over de seneste to år, og som en konsekvens heraf har vi reduceret skibs- og besætningspuljen betydeligt. En tilpasning af vores organisation er nødvendig for at beskytte den langsigtede holdbarhed af vores forretning, siger Jørn Madsen, administrerende direktør hos Maersk Supply Service.

Ritzau
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094