23948sdkhjf

IBIA tilfreds med danske myndigheders opgør med bunkersnyd

The International Bunker Industry Association (IBIA) ser med positive øjne på, at danske myndigheder har undersøgt påstået bedrag og hevet et bunkerselskab i retten i Danmark.
22. september blev en højtstående person i et dansk bunkerselskab idømt tre et halvt års fængsel og selskabet blev dømt til at betale 10 mio. kroner i bøde for at have bedraget et malaysisk selskab på en ”systematisk og professionel” måde over et tidsrum på næsten tre år. Det skriver Navigate PR i en meddelelse.

De anklagede har to uger til at appellere dommen. Det blev besluttet at føre sagen ved retten i Danmark, selvom det malaysiske selskab havde frafaldet de oprindelige anklager. Det bedrageriramte selskab har ifølge en meddelelse modtaget delvis kompensation fra det danske bunkerselskab.

”IBIA er opmuntret af, at denne type sager bliver undersøgt og, hvor relevant, taget hele vejen i retten,” siger Peter Hall, CEO for IBIA, selvom han er bekymret for, at den slags sager kan stille hele bunkerindustrien i et dårligt lys.

Bestyrelsesmedlem i IBIA Henrik Zederkof fra A/S Dan Bunkering håber, at retssagen er et signal om, at kriminel opførsel ikke vil blive tolereret, og han tilføjer, at de mange seriøse og professionelle selskaber i bunkerindustrien ikke bør kigges skævt til på grund af et enkeltstående tilfælde af dårlig opførsel.

Kilde: Navigate PR
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078