23948sdkhjf

World Marine Offshore skal levere nybygninger på Wikinger

World Marine Offshore har indgået kontrakt med Iberdrola Renovables Offshore Deutschland om at levere crew transfer-fartøjer (CTV’er) under operation og vedligehold for Wikinger vindmøllepark i Tyskland.
Iberdola Renovables Offshore Deutschland GmbH udvikler havvindmølleparken Wikinger i den tyske del af Østersøen. Parken er placeret på vanddybder omkring 30-40 m og vil bestå af 70 vindmøller og en offshore substation. Det skriver World Marine Offshore i en pressemeddelelse.

World Marine Offshores CEO, Lars Zøhner, siger: "Denne kontrakt for to nybyggede fartøjer til Iberdrola er meget vigtig for os i World Marine. På baggrund af vores erfaringer samt populariteten af vores nuværende flåde af SWATH-trimaraner (small waterplane area twin hull) til både 12 og 24 passagerer flytter vi grænser og er ved at bygge endnu to højt specialiserede CTV’er til denne kontrakt. Vi er beærede over, at Iberdrola har betroet os kontrakten, og vi ser frem til at levere disse to banebrydende fartøjer i 2017."

Ny standard i industrien

De nye 32 m skibe vil sætte en ny standard for CTV’er i offshore-vindindustrien. En kombination af dieselelektrisk fremdrift samt batterier vil reducere miljøbelastningen under operation og vedligeholdsperioden. Skibene vil være i stand til at bære 20 tons gods på fordækket, hvilket vil optimere logistikken i den periode.

"Vi vil i løbet af 2017 åbne vores andet kontor i Tyskland, så vi er nu repræsenteret i både Baltikum og Nordsøområdet. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, og med åbningen af det nye kontor i Sassnitz vil vi være i stand til at yde den bedst mulige støtte til Iberdrola."

Alvaro Martinez, Wikinger operations director hos Iberdrola, sagde: "Vi ser frem til at byde to nye state-of-the-art crew transfer-fartøjer velkommen til Wikinger i 2017. Det avancerede skibsdesign samt fartøjernes kapacitet vil hjælpe Iberdrola-holdet med at få den bedste udnyttelse af vejrvinduerne offshore, hvilket vil bidrage til forbedret produktion i vindmølleparken. Derudover er fartøjerne designet specifikt med tanke på komfort for passagererne - et centralt element, når vi ser på transitafstande for vores offshore-teknikere.

"WMO vil være en vigtig partner for Iberdrola på Wikinger, og vi er overbeviste om, at deres erfaringer med operationer på vindmølleparker til dato i både Nord- og Østersøen vil være en stor fordel for Wikinger-projektet."

Kilde: World Marine Offshore
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159