23948sdkhjf

Nedsatte færgepriser batter

Den 15. august blev det billigere at tage færgen til Ærø, og det kan allerede mærkes.
De billigere færgebilletter til Ærø har specielt kunne mærkes blandt de rejsende med campingvogne og autocampere, hvor der har været 35 procent flere i august 2016 sammenlignet med året før. Derudover har der været otte procent flere almindelige passagerer og 12 procent flere biler. Det skriver TV2 Fyn.

- Vi var nervøse for, at folk ikke ville opdage, at priserne var sat ned. Det ville have været en katastrofe, for så ville vi miste vores argument for, hvorfor priserne skal være lavere hele året rundt, siger brand manager for Ærø Turist og Erhverv, Bjørg Kiær til TV 2 Fyn.

Udviklingen fortsætter her i september, hvor antallet af campingvogne allerede knapt halvvejs inde i september har oversteget antallet af campingvogne, der tog med Ærøfærgerne i hele september sidste år.

Antallet af billister, der har været ovre med færgen de første 11 dage i september 2016, ligger i dag på 6.052, hvor det for hele september sidste år var 13.102 billister.

Rabatterne på færgebilletterne er trådt i kraft på grund af det såkaldte landevejsprincip, der indebærer, at det skal koste det samme at sejle med færge som at køre en tilsvarende strækning i bil på landevejen.

Kilde: TV2 Fyn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094