23948sdkhjf

Scanel støtter ny maritim el-uddannelse

Den nye maritime elektrikeruddannelse hos EUC Nord får 75.000 kroner fra Scanel International
Den Maritime elektrikeruddannelse ved EUC Nord i Frederikshavn er oprettet for at imødekomme behovet for arbejdskraft hos den maritime sektor i Nordjylland.

"Vi vil meget gerne bakke op om, at vi har fået tildelt en maritim uddannelse i Frederikshavn. Vi har et stort fokus på uddannelse og efteruddannelse, så vi kan holde beskæftigelsen og fortsat skabe vækst i fremtiden. Vi hilser derfor uddannelsen velkommen og ønsker at støtte op økonomisk, så det er muligt at skaffe det mest moderne udstyr til undervisningen", siger Claus Søgaard Poulsen, CEO Scanel International.

Scanel har p.t. 15- 20 lærlinge med en overvægt af elektrikerlærlinge. Firmaet markerer sit 25 års jubilæum fredag den 2. september med en reception. Det er i forbindelse med jubilæet, firmaet donerer 75.000 kroner til den nye uddannelse.

”Erhvervshus Nord har været sparringspartner i udviklingen af den maritime elektrikeruddannelse, som er et godt eksempel på en specialiseret uddannelse, som erhvervsskolereformen har åbnet op for. Den slags maritime uddannelser skal vi have flere af i kommunen, og opbakningen fra erhvervslivet er vigtig”, sigerr Niels Bay Christensen, Erhvervsdirektør hos Erhvervshus Nord.

Kilde: Erhvervshus Nord
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109