23948sdkhjf

Wrist rykker tættere på tyske kunder

Nye faciliteter i Hamborg skal betjene tusindvis af besøgende skibe og de lokalt baserede shippingkunder i Europas næststørste havn.
Wrist Ship Supply etablerer nu større faciliteter i Hamborg for at udvikle sin globale infrastruktur af lagre. Sidste år udbyggede Wrist sine faciliteter i Corpus Christi i Den Mexicanske Golf, Peterhead i Skotland samt Algeciras i Spanien, og det spanske marked betjenes nu også af enheder i Barcelona, Valencia og Las Palmas.

De nye aktiviteter i Hamborg skal styrke Wrists ydelser i regionen med en forbedring afbåde leveringstider og hyppighed. Et stigende antal kunder udnytter allerede Hamborgs beliggenhed på ruten mellem koncernens store regionale lagre i Rotterdam og Danmark. Den øgede effektivitet skal også give bedre muligheder for at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Gennem århundreder har Hamborg udviklet sig til at være Europas næststørste havn, lige efter det samlede havneområde i Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen.

Hamborg forbinder nord- og centraleuropæiske markeder med betydelige havne verden over, og mere end 11.000 skibe besøger den gamle hansestad hvert år.

Wrists tyske aktiviteter vil blive ledet af Steffen Siebert, som tiltræder i efteråret. Han har en omfattende erfaring fra ledende stillinger inden for ydelser til internationale shipping-virksomheder.

Kilde: Wrist Ship Supply
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109