23948sdkhjf

Næssundfærgen holder budgettet

Med 15.407 gæster på halvanden måned lever Næssundfærgens billetsalg op til forventningerne
Næssundfærgen har været en succes, siden den gamle færge 'Næssund' den 1. juli igen blev sat ind på overfarten mellem Thy og Mors. Hele 15.407 gæster har taget turen, så budgettet holder. Det skriver tvmidtvest.dk.

"Tanken om de ”tre ben” at stå på - som dels turistattraktion, dels levende museum og dels tæt trafikalt bånd mellem Mors og Thy - er rigtig. Ingen af de tre ”ben” kan bære alene, men de tre ben kan tilsammen bære færgens fremtid, i hvert fald i en del af året. Ingen af indtægterne kan undværes, og i tilgift kræver den historiske bilfærge-overfart masser af frivilligt arbejde og positiv respons med støtte fra både fonde, virksomheder og private," siger formanden for Næssundfærgens Venner, Henrik Olsen, til tvmidtvest.dk.

Næssundfærgens Venner oplyser også, at driften fortsætter frem til den 15. september med uændret fartplan. Derefter bliver planen revideret.

Da 'Næssund' blev sat i drift igen den 1. juli - halvandet år efter overfarten blev nedlagt - blev den eneste foreningsdrevne bilfærge i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16