23948sdkhjf

DFDS vil slå verdensrekorden med kæmpe Lego-model

JUBILÆUM: 7.000 DFDS-medarbejdere har været med til at bygge kæmpe færgemodel i Lego i anledning af rederiets 150-årsjubilæum i år. Modellen præsenteres i morgen.
I morgen onsdag den 17. august skriver DFDS formentlig historie, når de præsenterer deres bud på verdens største Lego-skib. Et skib, som alle DFDS’ medarbejderne har været med til at bygge i anledning af rederiets 150-årsjubilæum i år.

DFDS’s medarbejdere har således på tværs af landegrænser, kontorer og skibe i fællesskab bygget et Lego-skib, der nu præsenteres for offentligheden. Målet var at bygge verdens største Lego-skib, og om det er lykkedes, vil dommere fra Guinness Book of Records vurdere i morgen.

Det oplyser DFDS i dag til pressen forud for præsentationen af giga-modellen ved DFDS-terminalen i København i morgen.

Det kræver masser af hænder, samarbejde og koordinering at bygge verdens største Lego-skib. Og det var en opgave, som medarbejderne i DFDS i løbet af sommeren kastede sig over i fællesskab, da de på tværs af landegrænser, skibe og lokationer gik i gang med at bygge dele til et stort skib.

Meget logistik og mange klodser

Kassevis af klodser blev leveret til samtlige kontorer, terminaler og skibe i flåden, og så var det op til medarbejderne at bygge en række større dele i hvide og blå farver – ganske som flådens øvrige skibe. Brikkerne blev herefter sendt til Skotland, hvor skibet blev samlet med hjælp fra professionelle Lego-byggere.

”Selvom vi er en stor virksomhed med næsten 7.000 medarbejdere i 21 lande og om bord på skibe, har alle deltaget med stort engagement og kreativitet. Og vi er stolte af at have skabt dette flotte bud på en verdensrekord med fingeraftryk fra ansatte fra alle lokationer,” siger Niels Smedegaard, CEO i DFDS.

Projektet er støttet af Lauritzen Fonden, som er en erhvervsdrivende fond, der ud over at være moderselskab til J. Lauritzen A/S og DFDS A/S, hvert år uddeler 25-30 mio. kroner til projekter med socialt, kulturelt, uddannelsesmæssigt og maritimt fokus.

Skibet kan opleves i København på onsdag, hvor DFDS’ bestyrelsesformand, Bent Østergaard, i samråd med direktøren for Laurtizen Fonden, Inge Grønvold, vil navngive skibet ved en ceremoni på havnen ved DFDS-terminalen. Her vil dommerne fra Guinness Book of Records afsløre, om skibet officielt kan kaldes verdens største Lego-skib.

Herefter turnerer Lego-skibet rundt omkring i Danmark, inden det rejser videre i DFDS-netværket, hvor næste stop er Tall Ships' Races i Blyth, England.

Kilde: DFDS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109