23948sdkhjf

En unik aften om bord på skoleskibet ‘Danmark’

En ganske særlig aften markerede skoleskibets ankomst til Rio - og nogle travle uger for eleverne med mange arrangementer om bord.
Den særlige gallamiddag, som blev holdt om bord på skoleskaibet ‘Danmark’ i Rio de Janeiro vil sent blive glemt. Aftenen fandt sted i meget specielle og betagende omgivelser og atmosfære for anker i verdens mest omtalte by.

Deres Kongelige Højheder Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary var æresgæster ved en særlig gallamiddag sponsoreret af Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Martec om bord på ’Danmark’ den 3. august i 2016 in Rio de Janeiro.

Det Danske Pigekor optrådte i løbet af middagen med de danske nationalhymner, og den brasilianske nationalsang blev fremført på nationalsproget. En meget speciel fremførelse, som måske var aftenens mest mindeværdige øjeblik.

Aftenen markedere skoleskibet ’Danmark’s ankomst i Brasilien, hvor skibet vil agere platform for Danmark og dansk industri under de olympiske lege.


Travle uger i Rio

Søfartseleverne om bord på Danmark har travlt i de tre uger, de ligger i Rio. Martec og skoleskibet ’Danmark’ bliver i Rio indtil den 25. sugust. Under de olympiske lege vil skibe lægge dæk til en række firma- og netværk-events med sigte på at styrke båndene mellem Danmark og Brasilien med maritim uddannelse og forretning.

Der er hele vejen booket både dags- og aftenarrangementer på skibet. Det gælder arrangementer for den danske ambassade såvel som bl.a. sponsorvirksomheder som A.P. Møller - Mærsk, Danfoss, Hempel og Torm.

Selv om det ikke er meningen, at de danske søfartselever skal overvære sportsarrangementerne ved OL, får de dog lov at snuse lidt til atmosfæren, da nogle af de planlagte arrangementer om bord på skibet inkluderer danske atleter og gæster fra de højere sportshierarkier.

I ’Danmark’s ophold er der også inkluderet fem dages ophold på en brasiliansk søfartsskole.



Sponsorer og støtter

A.P. Møller - Mærsk og det danske handelskammer i Brasilien sponsorerede gallamiddagen.
Skoleskibet ‘Danmark’s olympiske rejse er muliggjort via donationer fra Den A.P. Møllerske Støttefond, Lauritzen Fonden, Hempel Fonden, D/S Orients Fond og Torm Fonden. Projektet støttes af Søfartsstyrelsen, Uddannelses- og Forskningsministeriet, den danske ambassade, A.P. Møller - Mærsk og det danske handelskammer, Danmarks Olympiske Komité og Danmarks Idrætsforbund.


Kilde: Martec
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.532