23948sdkhjf

Søfart afmønstrer for at gå på sommerferie – vi er stærkt tilbage i august

SOMMER: Vi ønsker alle vores læsere, modtagere af nyhedsbrevet, annoncører, kilder og venner på de sociale medier en rigtig god sommer. Her kan du orientere dig om Søfart og sommeren.
Vi er nu nået til sidste nummer af Søfart, inden vi går på sommerferie. Søfart nummer 29-32 skulle gerne være ude hos vores abonnenter i papirformat senest mandag den 18. juli.

Hele holdet på Søfart går i år samlet på ferie. Det vil sige, at både redaktionerne i Aarhus og Herlev samt vores administration/abonnementservice er lukkede fra og med fredag den 15. juli kl. 15:00 til og med fredag den 5. august.

Hvad gør du, hvis du ikke modtager Søfart nummer 29-32

Vi er altså alle friske og veludhvilede tilbage efter sommerferie mandag den 8. august. Der tager vi straks fat på produktionen af det første nummer af Søfart efter sommerferien, nummer 33, der udkommer elektronisk fredag den 12. august og er ude i papirformat senest mandag den 15. august.

Hvis der skulle være abonnenter, som ikke har modtaget Søfart nummer 29-32 senest mandag den 18. juli først på eftermiddagen, bedes de ringe direkte til vores distributør, Bladkompagniet. De kan træffes på telefon 4451 7570 eller på e-mail kvalitetabo@bladkompagniet.dk.

Vi ønsker alle vores læsere, annoncører, kilder og venner på de sociale medier en rigtig god sommer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109