23948sdkhjf

Mols-Linien skriver kontrakt om Bornholm

Rederiet har netop underskrevet kontrakten om færgebetjeningen af de bornholmske ruter.
Det bliver rederiet Mols-Linien, der fra den 1. september 2018 til den 31. august 2028 skal besejle ruterne fra solskinsøen i Østersøen.

Transport- og Bygningsministeriet og rederiet har i dag underskrevet kontrakten om færgebetjeningen af ruterne Rønne-Køge og Rønne-Ystad. Underskriften er startskuddet til, at Mols-Linien begynder at bygge fundamentet for en fremtidig færgebetjening af Bornholm.

"Vi vil bruge tiden frem mod 2018 til at skabe grundlaget for et godt og tæt samarbejde med politikere, borgere, foreninger, organisationer samt kommercielle aktører på Bornholm. Det er alfa og omega for at sikre en færgedrift, der tilgodeser både bornholmerne, ferie- og fritidsrejsende samt det lokale erhvervsliv. Vi har allerede oplevet en fantastisk imødekommenhed fra bornholmske aktører både på det politiske og det erhvervsmæssige plan, og vi glæder os meget over, at der er godt gang i en positiv dialog," siger Søren Jespersen, som er administrerende direktør i Mols-Linien.

Den fremtidige billetstruktur vil ifølge Mols-Linien gøre det billigere at komme til og fra Bornholm, og øen vil stå i et mere attraktivt lys for turister. Ifølge analyser foretaget af Center for Regional- og Turismeforskning og DTU Transport kan lavere færgepriser betyde op til 160 procent flere fritidsrejsende, en øget turismeomsætning på tre milliarder kroner og op mod 2.000 nye jobs i forhold til i dag – set over den 10-årige kontraktperiode.

Kilde: Mols-Linien
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078