23948sdkhjf

OBT Shippings aktiviteter i Vestafrika leverer stabilt på bundlinjen

SERVICE: Det Vestafrika-fokuserede shippingselskab med danske rødder fortsætter med sorte tal på nederste linje af regnskabet.
Trods et volatilt hjemmemarked fortsætter OBT Shipping med at skabe stabile afkast år efter år. 2015 blev ingen undtagelse, og agentur- og operationsselskabet kom ud af 2015 med 247.000 kroner i overskud. Bruttofortjenesten var på 4,0 mio. kroner mod 4,7 mio. kroner i 2014.

Nettoresultatet er på linje med de seneste fire års overskud skabt af aktiviteter i primært Vestafrika. Regionen har gennem de seneste fire år været præget af stor vækst, såvel som stor tilbagegang skabt af både ebolaepidemi og et markant fald i råvarepriserne med deraf afledt økonomisk nedgang.

OBT Shipping driver shippingservice i Vestafrika med skibsagentur, stevedoring og lokal ekspertise ved projektlaster, minedrift, offshoreaktiviteter, krydstogt samt land- og luft-logistik.

OBT Shipping er etableret af danske shippingfolk og har derfor kontor i Rungsted nord for København, mens hovedkvarteret er i Dubai. Derudover har OBT Shipping kontorer i Cameroun, Gambia, Guinea, Sierra Leone, Liberia samt repræsentationer i Kina og England.

Søfart har talt med OBT Shippings danske direktør Christian Overgaard, men han havde ingen kommentarer til regnskabet for 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172