23948sdkhjf

Søfart - ny brancheportal med nye fordele

MEDIE: Et nyt layout, en udvidet redaktion og medlemsfordele er nogle af de nye tiltag på Søfart og Søfart.dk.
Kære læser

Søfart lancerer hermed en helt ny portal for at blive omdrejningspunkt for dig som nøgleperson inden for det maritime erhverv eller som underleverandør til Det Blå Danmark.

Vi udkommer fremover i nyt layout og udvider redaktionen, så du får endnu flere relevante nyheder. Det gælder, uanset om du er reder, mægler, befragter, operatør eller leverandør. Eller om du er under uddannelse, arbejder på en havn, et værft, er en del af det sejlende personel eller blot har stor interesse for det maritime.

Fremover har Søfart tilknyttet journalist Lars Adolfsen som onlineredaktør, og per 1. august 2016 journalist Ursula Rechnagel Taylor, der tidligere har skrevet om søfart på Børsen. Derudover bliver journalist Ebbe Fischer per 1. juli 2016 jourhavende for redaktionen på Søfart.

Det formelle ansvar som ansvarshavende chefredaktør overgår samme dato til Simon Dinsen Hansen, nuværende ansvarshavende chefredaktør på Jern & Maskinindustrien (udkommer 22 gange årligt) og for Food Supply Magazine (udkommer fire gange årligt).

Ændringen på chefredaktørposten skyldes, at Søfarts nuværende chefredaktør, Jesper Buhl, har valgt at opsige sin stilling for at blive selvstændig. Jesper Buhl vil dog fortsat være tilknyttet Søfarts redaktion på freelance-basis.

Ny brancheportal med medlemsfordele

Du får en helt ny brancheportal, Søfart.dk, hvor du kan få du adgang til et helt nyt univers.

Her vil du modtage dit opdaterede nyhedsbrev med en overvågning af branchen alle hverdage kl. 12.00, herunder nyheder fra Søfart. Derudover kan du som noget nyt blive ”medlem” af Søfart, så du får mulighed for at indrykke dine egne nyheder, eksempelvis produktnyheder, så du kan komme i kontakt med de andre nøglepersoner og virksomheder i branchen.

Som medlem kan du også indrykke jobopslag, så du kan forstærke din virksomhed. Dine jobopslag på Søfart bliver automatisk indrykket på de andre store portaler (Jobindex og Jobnet). Søfart vil være uundværlig for dig, der søger nyheder og viden.

Vi vil også gerne være uundværlig, hvis du ønsker at markedsføre din virksomhed og sælge til søfartserhvervets beslutningstagere.

Vi vil skabe læserværdi via konstruktive, uafhængige og troværdige nyheder til tiden og give kundeværdi via direkte markedsførings- og salgskanaler. Og vi vil fortsætte med at udvikle værktøjer, der løser annoncørernes og læsernes behov for markedsføring og nyheder på alle relevante platforme.

Vi håber, du kan lide det nye Søfart.dk, der er en del af landets største fagbladsgruppe – Nordiske Medier, der dagligt udsender over 200.000 nyhedsbreve. Hertil kommer ni printmedier, bl.a. Søfart.

Venlig hilsen
Redaktionen, Søfart
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086