23948sdkhjf

Ny vækstplan med billigere færgebilletter

Billigere færgebilletter skal sikre bedre fremkommelighed og koble småøerne op på væksten i resten af landet. Det fremgår af regeringens nye vækstplan, der lægger op til en takstnedsættelse fra 2016. Direktør i Danmarks Rederiforening Jakob Ullegård kvitterer for initiativet, der vil binde ø-kommunerne endnu tættere sammen med fastlandet.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen fremlagde regeringens nye vækstplan, der med 100 forslag skal skabe vækst og udvikling i hele landet. Blandt initiativerne lægges der op til lavere færgetakster for at skabe gode muligheder for at bo og leve på de danske småøer.

 ”Vi synes, at det er vigtigt at understøtte bosætning, turisme og erhvervsliv i landdistrikterne, og det kan vi blandt andet opnå gennem bedre infrastruktur. Derfor er jeg glad for, at regeringen har fundet den nødvendige finansiering til at nedsætte taksterne på færgerne til de danske øer,” siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt i den forbindelse.

Kilde: Danmarks Rederiforening

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078