23948sdkhjf

Formandskab til Danske Maritime

Danske Maritime overtager formandskabet i European Sectoral Social Dialogue Committee on Shipbuilding and Ship Repair.
Siden årsskiftet har Danske Maritime ved Foreningens direktør Jenny N. Braat været formand for komitéen European Sectoral Social Dialogue Committee (SSDC) on Shipbuilding and Ship Repair.
 
Komitéen er et samarbejde mellem arbejdstagere, arbejdsgivere og EU-Kommissionen på det maritime område.

-Arbejdet i SSDC på det maritime område er særdeles vigtigt, eftersom det fokuserer på branchens arbejdsstyrke, dens kompetencer og udvikling. Det er afgørende, at vi på europæisk plan samarbejder om at sikre adgang til maritime kompetencer i en udstrækning og på et niveau, der gør os i stand til at konkurrere med andre maritime regioner i verden, siger Jenny N. Braat og fortsætter: 
-Komitéen er en vigtig høringspartner for EU-Kommissionen, og formandsskabet i SSDC on Shipbuilding and Ship Repair er med til yderligt at styrke Danske Maritimes gode samarbejde med EU-Kommissionen.”

SSDC on Shipbuilding on Ship Repair står for en række vigtige tiltag, som bl.a. omfatter udarbejdelsen af et fælleseuropæisk sæt af sociale standarder. Senest har komitéen desuden taget initiativ til iværksættelsen af en analyse af de eksisterende maritime kompetencer samt det kompetencebehov, der findes i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094