23948sdkhjf

Grontmij sælger maritime aktiviteter til DK-selskab

Odense Maritime Technology overtager Grontmijs maritime division.
Kun få dage efter, at et andet hollandsk selskab - Damen Group - ifølge Rygters Bureau har overtaget det navnkundige danske skibsingeniørfirma Knud E. Hansen har et andet hollandsk selskab - Grontmij - solgt sin maritime ingeniørafdeling tilbage til Danmark.
 
Det er det frembrusende selskab Odense Maritime Technology, der har overtaget Grontmijs maritime afdeling, som det det fremgår af en kort pressemeddelse. Grontmij vil fremadrettet koncentrere sig om andre kerneforretninger, som det meddeles.
 
OMT blev stiftet tilbage i 2010 som et spin off af Odense Staalskibsværft og selskabet har oplevet en ret eksplosiv vækst med nu mere end 100 ansatte i Danmark, Kina, Indien og Canada. Fra starten var selskabet bl.a. lagt an på teknisk servicering af tidligere Lindø-bygninger, men nu er interesserne vokset markant og det passer meget fint ind i forretningen, at man nu også kan inddrage de meget succesrige bulkcarrier konceptskibe (bl.a. Seahorse-serien), som Grontmijs danske afdeling har udviklet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078