23948sdkhjf

Oslofjord indsat og døbt

Fjord Line indsatte den ny-ombyggede færge Oslofjord på den ydre Oslofjord i fredags.
Fjord Line indsatte fredag færgen Oslofjord på ruten mellem Sandefjord i Norge og Strømstad i Sverige. Efter det første døgn på overfarten blev færgen lørdag ceremonielt døbt af daglig leder i Sandefjord Næringsforening, Marit Sagen.

Dermed er Fjord Lines 225 mio. norske kroners store investering i ombygning af den tidligere ro/pax-færge Bergensfjord, for at komme ind på den attraktive tax free-rute over den yde Oslofjord, endelig materialiseret. Ruten tiltrækker et stort publikum, særligt fra Norge, og regnes som potentielt særdeles lukrativ. Hidtil har det norske færgerederi Color Line været alene til stede på ruten med to færger.

Oslofjord får to daglige afgange i hver retning. Fra Sandefjord kl. 06.45 og 13.00 – og fra Strømstad kl. 09.45 og 16.30. Overfarten er to en halv time.

Oslofjord sejlede tidligere som Bergensfjord på Fjord Lines ruter ud fra Nordjylland til Syd- og Vestnorge, men blev afløst af rederiets to nybyggede LNG-drevne cruisefærger. Oslofjord er i lighed med de to nye cruisefærger registeret i DIS og placeret i det danske selskab Fjord Line Danmark i Hirtshals.

Læs også:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079