23948sdkhjf

Monjasa-top ud af daglig ledelse

BUSINESS: En Monjasa-ejer flytter til Dubai. Begge bliver Holding-direktører
Ifølge Fredericia Dagblad har den ene af to grundlæggere og ejere af bunkerselskabet Monjasa, Anders Østergard, besluttet sig for at rykke teltpælene op og flytte til Dubai. Samtidigt vil han sammen med kollega Jan Jacobsen  trække sig fra den daglige ledelse af selskabet for at koncentrere sig om at konsolidere forretningen - frem for at have fokus på ekspansion. De bliver samtidigt direktører i Monjasa Holding.
 
Til ny Managing Director i driftsselsjabet Monjasa A/S er udpeget nuværende salgschef Ricky Kenbjerg. Han skal stå i spidsen for et selskab, der siden sin start i 2002 er vokset bemærkelsesværdigt. Omsætningen i 2013 nåede op på 11,8 mia. kr. I ejerselskabet Monjasa Holding endte resultatet med et plus på 193,1 mio. kr.
 
Monjasa driver afdelinger i en række lande og opererer en flåde på 24 skibe. Fokus har så langt været på Nordeuropa, Mellemøsten (hvorfra man også har fokus på Afrika), USA og Singapore. Udover bunkerforretningen er Monjasa også involveret i drift af hotelskibe til offshoreindustrien.
 
Monjasa er i Dubai i øvrigt netop blevet udpeget til at være såkaldt officiel Oil Spill Responder. Det betyder bl.a., at selskabet skal have et standbyskib klar 24/7, parat til at reagere på eventuelle oliespildsulykker både ved bunkerpiers, på reden og i kystfarvandet i øvrigt.
 
 
Kilde: Fredericia Dagblad / ShippingWatch ( Monjasa
 
Læs også:
 
 

 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079