23948sdkhjf

Dansk oliefirma mistænkt i svindelsag for millioner

SVINDEL: Flere personer i et dansk oliefirma, underlagt navneforbud, er sigtet for at have stået bag bedrageri for millioner af kroner, skriver TV2 Finans.
Det er Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik), også kendt som Bagmandspolitiet, der angiveligt har sigtet personerne for svindel med et større et-cifret millionbeløb eller et mindre tocifret millionbeløb, erfarer finansmediet TV2 Finans.

Politiet har foretaget flere ransagninger for at underbygge sagen. Bedrageriet skulle være gået ud over selskabets kunder.

"Vores kilder siger, undersøgelserne har stået på siden foråret, og at der forestår yderligere et par måneders arbejde, før politiet når til en konklusion," siger TV2's finanskommentator Ole Krohn til TV2 Finans.

Kunder er blevet snydt

"Det er en bemærkelsesværdig sag, hvor kernen i sigtelsen er, om selskabet har snydt kunder ved afregning af olie. Altså givet dem mindre end de har betalt for," siger Ole Krohn til TV2 Finans.

Selskabet lever af handel med olie og har flere gange modtaget priser for det høje væksttempo.

"Det er langstrakte sagsforløb med ransagninger, og flere sigtelser på højt niveau i virksomheden viser, at det er en sag som har højt prioritet," siger Ole Krohn til TV2 Finans.
 
På grund af navneforbuddet har det ikke været muligt for Søfart at få en kommentar fra det mistænkte selskab. 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078