23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CO2 neutralt website

Skab tillid med klima ikon

CO2 neutralt website som IngenCO2.dk administrer, er skabt i samarbejde med Videnskabsministeriet i 2009. Virksomheder får neutraliseret den CO2-udledning, der forårsages fra brugen af deres hjemmesider.

Mere end 2.500 virksomheder i Danmark deltager i dag i ordningen og bruger det officielle ikon, "CO2 neutralt website",., Se deltagerlisten her

Med udgangspunkt i at en hjemmeside har op til 10.000 sidevisninger pr. måned, vil omkostningen være 1.764 kr. for et år. Denne omkostning sikrer 100% CO2-neutralitet inkl. clearinger og audits m.m. Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne. .

CO2-neutraliseringerne skabes ved opførelse af nye vedvarende energikilder, (eks. vindmøller) og deltagelse i CO2-reducerende projekter..Den primære CO2-reduktion skabes ved opførelsen af energieffektive komfurer i Afrika.

Udover CO2 effekten har projekterne i Afrika også en meget stor positiv social effekt gennem skabelse af arbejdspladser (opførelse af komfurer), samt sundhedsgevinster (mindre luftforurening hos de familier, der får komfur – hvert år dør mere end 2 mio. mennesker i Afrika som følge af luftforurening). Projekterne i Afrika er alle auditeret og certificeret gennem Gold Standard-ordningen, der oprindeligt er startet af WWF. 

Læs mere om tilmelding til "CO2 neutralt website" her.

Nyeste deltagere: HairLust, NoriDane Foods A/S, DesignStudio.dk, EDOA GmbH, Nova VVS, DruckereiMV.de, Billigvoks.dk og Weisio ApS  

IngenCO2.dk
Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32075053
P nummer: 1015133453

Kontaktperson

ES
Erik Sommer
Initiativtager
erik@ingenco2.dk

Send til en kollega

0.063