23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Små opsamlingskar fra DENIOS

DENIOS tilbyder mangfoldige løsninger til ansvarsbevidst håndtering af farlige medier. Opsamlingskar garanterer den påkrævede beskyttelse ved opbevaring af vandforurenende væsker.

Små opsamlingskar af kunststof

Små opsamlingskar af kunststof er velegnede til brug i laboratorier. Disse små opsamlingskar fremstilles af miljøvenlig polyethylen (PE), hvilket gør dem ideelle til opbevaring af syrer, baser og f.eks. kemikalier til svømmebassiner.

De fås som gulvkar, opsamlingskar med frihøjde eller som et mobilt opsamlingskar med hjul og skubbebøjle. Små opsamlingskar af kunststof kan fås uden gitterrist, med gitterrist af kunststof eller med galvaniseret gitterrist.

Læs også: Gulvelementer til beskyttelse af større arealer

Små opsamlingskar af stål

DENIOS' små opsamlingskar af stål er godkendt til lagring af vandforurenende medier og antændelige væsker.

De små opsamlingskar fås i forskellige størrelser til universel brug, tilpasset netop dit behov.

Små opsamlingskar fås som gulvkar til opbevaring i højde med jordoverfladen eller på paller. Ud over det fås mobile små opsamlingskar med faste hjul og styrehjul samt skubbebøjle til sikker transport af farlige medier. Små opsamlingskar af stål fås i lakeret eller galvaniseret udførelse, med eller uden gitterrist.

Små opsamlingskar kan også fås i rustfrit stål. Den korrosionsfrie og kompakte konstruktion, gør karret velegnet til opbevaring af aggressive væsker.

Se DENIOS store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 7624 4088 eller send en e-mail til info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063