Synflex viser stansede og formede folier og laminater på HI2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Synflex A/S

Synflex er meget mere end en distributør af produkter til vikleindustrien. Synflex er også en betydelig producent af f.eks. laminater og stansedele til industrien generelt.

Synflex er mest kendt for sit komplette program af produkter og tekniske kompetencer inden for materialer til produktion af elektromotorer og transformatorer. Men mange af de samme materialer kan bruges i mange andre industrier og til mange andre opgaver. Det vil du kunne opleve på vores stand på HI2017.

Vi arbejder i materialer som polyætylenfolie (SYNtherm® P, Mylar®, Melinex®, Teonex®), polyamidfolie (SYNtherm® H, Kapton®), aramidpapir (SYNtherm® YT, Nomex®), aluminiumsfolie, kobberfolie, varmeledende materialer og meget mere. Noget kan leveres i hele ruller eller skæres i bånd mens andet kan stanses eller formes til emner efter tegning. Det hele kan desuden fås med eller uden klæb.  

Materialerne bruges ofte til mekanisk, elektrisk eller termisk adskillelse i apparater og kapslinger. Nogle bruges som elektrisk ledende bånd. Andre bruges i serigrafiske opgaver eller som slipmiddel i støbeforme. Vi kan producere låseskiver, afstandsstykker og sliddele - det er kun fantasien, der sætter grænserne, men dem flytter vi gerne i samarbejde med dig.

Læs mere om vores papir og folier her.

Læs mere om vores tape her.

Læs lidt mere om vores stansede og formede dele her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Synflex A/S

Lejrvej 3
3500 Værløse
Danmark
Synflex A/S

Billeder & videoer

DSC05483DSC05479lav01011271SYNSHIELD_DSC4268lav

Send til en kollega

0.143