IT sikkerhedsbur til sikker opbevaring og transport af IT

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cascoo Scandinavia

Den nye persondataforordning sætter øgede krav til virksomheders behandling af medarbejdernes personlige data, også i forbindelse med bortskaffelse af brugt IT.

Alvoren bag den ny persondataforordning, som træder i kraft 25 maj 2018, understøttes af bødeniveauet som er op til € 20 mio. eller 4 % af virksomhedens/koncernens globale omsætning. Det sætter ligeledes helt nye standarder for hvordan bortskaffelsen af virksomhedens brugte IT skal håndteres.

Med et IT sikkerhedsbur kan brugte laptops, PC, servere, tablets og mobiltelefoner pakkes, opbevares og transporteres sikkert og uden risiko for utilsigtet tilgang til enhederne og deres data.

IT sikkerhedsburet er et fuldsvejset metalbur og kan, modsat andre bure, ikke adskilles og åbnes med skruetrækker eller umbracconøgle. IT sikkerhedsburet har en trådåbning på kun 5 x 5 cm som sikrer at også mindre enheder ligger beskyttet. Det er muligt at montere hylder, eventuelt belagt med gummi, som sikrer en jævn fordeling af vægt og beskytter IT under transport.

En speciel plombe med dobbelt nummerering fungerer som dokumention for at buret ikke har været åbnet og at tilgang til enhederne i IT sikkerhedsburet ikke har været mulig.

Se IT sikkerhedsburet her.

Se hele udvalgtet af tyverisikrede sikkerhedsbure her.

Kontakt os på telefon 71 99 02 91 for yderligere info.

 

www.industri-emballage.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cascoo Scandinavia

Jernbanevej 1, 1
2800 Kgs Lyngby
Danmark
Cascoo Scandinavia

Send til en kollega

0.108