23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højkvalitets kemikalieskab med udtrækskar

DENIOS levere et hav af produkter indenfor opbevaring af væsker i dunke mm.

Kemikalieskab Comfort, er med 2 fløjdøre med sikkerhedslås og låsemekanisme, som sikre jer imod uautoriseret adgang – modellen Comfort har til forskel for de andre modeller at den har udtrækskars inde i skabene, som gøre en mere ergonomisk håndtering af ens dunke, flasker osv.

Skabet har fire opsamlingskar inde i skabet, som er med til at opsamle hvis der opstår en lækage inde i skabet.
Den opfylder dermed alle krav jf. miljølovgivningen ved opbevaring af vandforurenende, ikke brændbare væsker og giftstoffer i arbejdslokalet.

Korpuset og dørene er fremstillet af høj kvalitets stålplader og derefter er blevet coatet i RAL 7035.

LÆS OGSÅ: Få kompetent miljørådgivning!

Luftudskiftningen inde i skabet, er normalt ved hjælp af de udluftningsgitter på dørene, såfremt dette ikke er tilstrækkeligt til ens behov, man kan tilslutte skabet til ens eksisterende tekniske ventilation – Da der er en åbning for skabet som tillader dette.
(Denne åbning er forseglet ved levering)

Når et opsamlingskar er trukket ud, er de andre udtrækskar automatisk låst fast på bagvæggen. Dermed undgås en overlast. Det anbefales at skabet fastgøres på væggen (Dette monteringssæt medfølger)

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af kemikalieskabe og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

 

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063