DS Flexhal byder velkommen i nyt regionskontor i Storkøbenhavn

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Flexhal

Mandag den 15. maj slog DS Flexhal Øst dørene op til det nye regionskontor i Storkøbenhavn. Kontoret er centralt beliggende på Herstedøstervej i Albertslund

Udvidelsen i Østdanmark er et led i vores strategi om øget vækst på det sjællandske marked samtidig med, at vi ønsker at være lokalt til stede og gøre en forskel for vores kunder og samarbejdspartnere. ”Vi er glade for nu at kunne byde velkommen i vores nye faciliteter”, siger regionsdirektør Bjørn Stefansson, der mandag morgen kl. 09.00 åbnede dørene til DS Flexhal Øst.

 DS Flexhal har hovedsæde i Hobro og er en del af industrikoncernen DS Gruppen A/S. DS Flexhal er specialister i fleksible erhvervsbyggerier i beton og stål og er p.t. meget aktive ved Skandinavisk Transport Center i Køge, hvor flere store volumenbyggerier – bl.a. PostNord – er under opførelse. ”Regionskontoret i Storkøbenhavn er derfor meget relevant og skal give os en tæt og præcis føling af markedet og dets muligheder for en målrettet udvidelse”, slutter Bjørn Stefansson.

 

DS Flexhal Øst med regionsdirektør Bjørn Stefansson i spidsen slog mandag den 15. maj dørene op til det nye kontor i Storkøbenhavn.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Flexhal

Samsøvej 2
9500 Hobro
Danmark
DS Flexhal

Send til en kollega

0.098