En successfuld messe for Busch på ComVac 2017

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Endnu engang var der stor interesse for busch's produkter på trykluft og vakuum messen ComVac.

Busch’s messesstand modtog rigtig gode reaktioner fra de næsten 30.000 besøgende på den førende messe for trykluft og vakuum i Hannover, Tyskland.
De interesserede gæster havde mulighed for at opleve de forskellige varianter vakuum i Busch verden, samt at opleve de meget energieffektive og økonomiske vakuumløsninger.

Talrige besøgende fra 47 forskellige lande, benyttede muligheden for at tale med vakuumeksperter fra Busch.
De var særligt imponerede over de utallige muligheder, der findes indenfor brugen af vakuum i mange industrielle applikationer. Vakuumteknologi er ofte den vigtigste teknologi i produktionsprocesser eller inden for områder som forskning, miljø og medicinsk teknologi.
På ComVac 2017 præsenterede Busch et udvalg af disse spændende og exceptionelle vakuumanvendelser. Besøgende var overrasket over de muligheder der er med vakuum, for eksempel at vakuum kan være et vigtigt element, når man sikrer drikkevandsforsyningen via afsaltningsanlæg, eller at fortøjningstiden for store containerskibe kan reduceres væsentligt ved hjælp af vakuum.

På Busch messestand, kunne besøgende på ComVac messen, også høre mere om Buschs store produktportefølje, som giver egnede løsninger inden for vakuum- og overtryksteknologi til praktisk talt enhver industriel anvendelse.
Emnet ”energieffektivitet” ved vakuumgenerering var meget diskuteret på standen, da dette har stor betydning for de besøgende, der beskæftiger sig intensivt med energistyring i henhold til ISO 50.001 i deres drift.
Ifølge Busch vakuumspecialisterne er det vigtigt her, at hele processer analyseres ud fra energisynspunktet, således at vakuumteknologien kan anvendes på måder, der bruger ressourcer så bæredygtigt som muligt. Busch tilbyder altid at få en gennemgang af ens produktion som en service. Her gennemgås de individuelle processer eller endda hele operationer, hvorefter der foreslås foreslåede løsninger til øget energieffektivitet.

Hvis du vil finde mere info omkring Busch og de nævnte emner tryk her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Send til en kollega

0.095