23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Radiokurser GOC - GOC Refresh - LRC - ROC - f.eks. d. 12.6.17 el. AIS Surveyor course d. 29.5.17

SIDSTE RADIO- OG TEKNIKKER KURSUS INDEN SOMMERFERIEN - SKAL DU MED ?

Radiokurset GOC - Generelt certifikat som radiooperatør i GMDSS:

Du lærer at betjene en maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC), HF-telex, INMARSAT udstyr, EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå prøven til erhvervelse af General Operators Certificate (GOC).

GOC REFRESH - Generelt certifikat som radiooperatør i GMDSS (Generhvervelse):

Dette kursus henvender sig til personer, som tidligere har erhvervet et General Operator Certificate (GOC), men hvor certifikatet har mistet sin gyldighed, fordi man ikke har gjort tjeneste i søgående GMDSS-skibe som radiooperatør under forhold, hvor et sådant certifikat er krævet i mindst 1 år inden for de forudgående 5 år eller mindst 3 måneder inden for de forudgående 6 måneder. Man får på dette kursus genopfrisket viden vedrørende betjening af en maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC), INMARSAT udstyr, EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå en fornyelsesprøve til erhvervelse af General Operators Certificate (GOC).

ROC - Begrænset certifikat som radiooperatør i GMDSS:

På dette kursus undervises i det internationale radioreglement samt det at kunne betjene et maritimt VHF radioanlæg med digital selektiv call (DSC), EPIRB, SART, NAVTEX og bærbar VHF med henblik på at kunne bestå en mundtlig/praktisk prøve til erhvervelse af Restricted Operators Certificate.

LRC - Certifikat til betjening af maritime MF-, HF- og VHF-radioanlæg (inkl. INMARSAT):

Kurset henvender sig primært til langturssejlere, som planlægger at sejle ud i den store verden. Deltageren lærer de forskellige maritime kommunikationsløsninger at kende bl.a. maritim VHF/MF/HF radio med digital selectiv call (DSC) og INMARSAT udstyr. Herudover gennemgås nødradiobøje (EPIRB), radartransponder ( SART), modtagelse af maritim sikkerhedsinformation på NAVTEX og bærbar VHF - alt dette med henblik på at kunne bestå prøven til erhvervelse af Long Range Certificate. 

AIS - Radio Surveyor teknikerkursus:

Vi er "leveringsdygtig" i alle former for maritime radiokurser. Vi kan – ud over "almindelige" radiokurser - også tilbyde et helt specielt teknikerkursus for personer, som skal udføre radiosyn på GMDSS skibe. På kurset bliver der undervist i Guidelines for the Technical Inspection of GMDSS and AIS installation, Appendix A+B.

Indholder bl.a. emner I henhold til IMO COMSAR/Circ. 32 Harmonization of GMDSS Requirements for Solas Radio installations, DNV GMDSS Survey Reports CRC 629a, CRC 630a and AIS 001a. Futronics GMDSS-AIS Test Box User Instruction and perform survey tests.

Deltagerforudsætning: Deltager skal have erhvervet GOC i GMDSS samt have et vist teknisk kendskab. For deltagelse på dette kursus kræves det at man allerede har erhvervet General Operators Certificate in GMDSS (GOC). 

Martec Skagen
Kuttervej 13
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70771128

Kontaktperson

Anita Holm Borup Kristiansen
+45 98443344 abo@martec.dk

Send til en kollega

0.078