23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betaler du for meget for din dieselmotor?

Vi er specialister i dieselmotorer, men ser tit at maskinbyggere og andre OEM'er automatisk bruger motorer med variabel hastighed - hvor en motor med konstant hastighed kunne være brugt i stedet.

Vi er distributør af John Deere industrimotorer i Danmark, Grønland og Færøerne siden år 2000, og har derfor set rigtig mange projekter, maskiner og anlæg der er baseret på dieselmotorer.. Det normale er at bruge en motor med variabel hastighed, men i mange situationer kunne kunden lige så vel bruge en industrimotor med konstant hastighed - de såkaldte Industrial Constant-Speed motorer, eller blot "ICS".

Flere fordele
Den store fordel ved ICS-motorerne er, at de ofte er billigere, fordi der er andre krav til denne type. Men der er en lang række fordele, som du kan læse mere på West Diesel's hjemmeside eller den pdf, der er tiføjet denne side.

Forskellen
Den største forskel fra en motor med variabel hastighed,  er selvfølgelig at ICS-motorerne kun kan køre enten 1500 eller 1800 omdrejninger. Til gengæld er det nemt for maskinbyggeren at ændre hastigheden, helt uden omprogrammering.

Lever op til Final 4 krav
En lang række af ICS-motorerne lever naturligvis op til EU Stage IV/EPA Final 4 emissionskravene. Hele sortimentet lever op til EU Stage III A. 

Ydeevne og udvalg
Med slagvolumen fra 2.9L til 9.0L og en række forskellige varianter, kan John Deere tilbyde et komplet sortiment af EU-kompatible motorer fra 31-315 kW (42-422 HK).

Der er på nuværende tidspunkt over 80 forskellige varianter, så det kan være svært at overskue mulighederne. Men vi har ekspertisen, og vi sidder klar til at svare på alle de spørgsmål du har.

Stort udvalg af diesel motorer
Se vore store udvalg af diesel motorer på hjemmesiden

Kontakt derfor Salgschef Rasmus Sørensen på 76114162 eller på rs@westdiesel.dk

Læs mere om vores Industrial Constant-Speed motorer på vores hjemmeside

 

 

 

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Send til en kollega

0.063